Str. George Enescu, Nr.3,
Râmnicu Sărat, Jud. Buzău

Deschis de Luni – Vineri, 9 a.m. – 5:00 p.m. EST

Întrebări frecvente

Înainte de a ne contacta vă rugăm să citiți Întrebări Frecvente, pentru a vedea răspunsurile.

Care este cel mai bun mod de a păstra ciocolata?

Pentru ca ciocolata să-și mențină calitatea în cadrul termenului de valabilitate, trebuie luate în considerare următoarele recomandări cu privare la condițile de depozitare: – Ciocolata nu trebuie ținută într-un loc cu expunere directă la lumină solară, și niciodată în apropierea unei surse de căldură.
– Ciocolata este sensibilă la temperaturi înalte și la fluctuații de temperatură. Cel mai bine se depozitează la o temperatură cuprinsă între 14 și 18°C.
– Ciocolata este sensibilă la umiditate și trebuie păstrata la loc uscat.
– Ciocolata nu trebuie să fie depozitată în apropierea produselor puternic aromate, deoarece preia relativ rapid arome străine..

Ce înseamnă “A SE CONSUMA DE PREFERINȚĂ ÎNAINTE DE...”?

Această dată reprezintă termenul de valabilitate al produsului. Pentru a vă putea bucura de toate calitățile produselor noastre, acestea trebuie consumate până la acest termen. Produsele nu se deteriorează începând cu două zile după data trecută pe ambalaj, însă Schokomell nu mai oferă nicio garanție cu privare la produs după aceasta dată.

Produceți și produse personalizate?

Momentan, firma Schokomell produce și comercializează doar produse alimentare sub mărcile cunoscute pe piață. Cererea dumneavoastră a intrat în baza noastră de date, iar în momentul în care se va lua o astfel de decizie vă vom contacta cu siguranță pentru o colaborare viitoare.

De ce prețul produsului este, totuși, mai ridicat față de cel al altor îndulcitori de pe piață?

Prețul este mai ridicat pentru că și calitatea este superioară, calitate dată de ingredientele naturale folosite, precum și datorită profilului de gust foarte bun, dulce, care nu păstrează amăreala specifică altor îndulcitori din ciocolată, de pe piață.

Ciocolata este energizantă?

Ciocolata este facută din cacao care la rându-i provine din arborele de cacao. Conține cofeină la fel ca și cafeaua, ce-i drept, într-o măsură mult mai mică. Un studiu recent a demonstrat că ciocolata este bună pentru creier. Stimulează centrii nervoși și favorizează activitatea neurovasculară.

Ciocolata este recomandată pentru copii?

Copiii sunt cei mai mari pofticioși când vine vorba de dulciuri. Și care este cel mai dorit aliment dulce? Ciocolata, evident. Dar ai grijă, nu trebuie să mănânce în exces, deoarece il va agita și îi va alunga somnul.

Ciocolată pentru depresii?

Este demonstrat faptul că ciocolata ameliorează depresia. Și doamnele o știu cel mai bine. De câte ori ai fost supărată și te-ai calmat mâncând o ciocolată? Dar vindecă depresia? Da, dacă știi cum să tratezi situația.
Pentru că, dacă mănânci ciocolată regulat și practici orice fel de sport (chiar și mersul pe jos) este demonstrat clinic că centrii nervoși se eliberează datorită energizării și se clamează datorită relaxării și oxigenării creierului. Prin urmare, depresia dispare!

Ciocolata este afrodiziac?

Da, dacă știi să o consumi. Se recomandă ciocolată în stare cât mai brută (neprelucrată și fără adaosuri). Stimulează centrii nervoși, pune sângele în mișcare.

Formular de contact
  iNFO COMPANIE

  SC SCHOKOMELL GEO SRL

  Str. Lalelelor, Bl. C11,
  Mun. Râmnicu Sărat,
  Jud. Buzău, România.

  Tel: +40 725 589 020
  E-mail: info@schokomell.com
  Website: www.schokomell.ro